Demons (2017)

Demons (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Miles Doleac
Actori: John Schneider, Gary Grubbs, Andrew Divoff
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 3.4


Se lucreaza la subtitrare!

<-Y38-C4AIuI/demon.2017.web.h264-strife.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Demons

Am primit onoarea de a participa la un screening timpuriu al demonilor, un nou film de groază de la Powerhouse din Mississippi, Miles Doleac (American Horror Story, The Magnificent Seven). Mai întâi aș dori să-i mulțumim directorului pentru invitație și pentru el să ajungă la Gehenna Post. Sperăm că acesta va fi primul din multe, mult mai recente recenzii.

Din păcate, să începem!

Fostul preot Colin Hampstead se transformă într-o carieră de autor, după ce încercarea de exorcizare merge prost. Victima acestei posesiuni nu este altcineva decât sora mai mică a femeii pe care o căsătorește mai târziu. Împreună, și mulți ani după incidentul tragic, ei se luptă cu demonii care încearcă să le pună în jos, venind la realizări și adevăruri despre ei înșiși în acest proces.

Acum, primul lucru care trebuie remarcat și luat în seamă este faptul că acest film nu este un blockbuster de la Hollywood. Nu este la nivel cu numeroase filme nominalizate la Oscar. În cazul filmarilor obișnuiți, este posibil ca experiența să nu fie ceea ce ei ar spera. Cu toate acestea, abilitatea de a admira lucrarea pe care acești artiști și-au pus inimile și sufletele, cu resursele limitate pe care le aveau, este ceva pe care ar trebui să-l recunoaștem.

Există performanțe bune aici, în special de la John Schneider (Smallville), Andrew Divoff (Wishmaster) și Steven Brand (The Scorpion King). Spre deosebire de ieșirile anterioare cu Doleac în calitate de regizor, el a ales (cu riscul de a plăti cu adevărat) să pună în prim-plan alți membri cast.