Demon Tongue (2016)

Demon Tongue (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Gavin Rapp
Actori: Jack Davis, Debbie College, Seth Gontkovic
Anul: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 3.3

Se lucreaza la subtitrare!

<1xTFay26TRY/dt6" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Demon Tongue (2016)

Review Demon Tongue (2016)

Deci băieți în regulă. Începem. Acest lucru POS-uri a fost cam la fel de rău ca acesta devine. Dincolo de ieftin, dincolo de plictisitoare, și dincolo de divertisment. Filmul Demon Tongue este gradul de luare Z film. Și este atât de rău, s-ar putea dezvolta un cult.

Din ceea ce am putut aduna, se pare că o casnică, care a avut o zi foarte proastă cotlete la cei doi copii, pune un topor prin capul lui bărbățel. Apoi se aruncă în aer cu adevărat bun pentru că ea a auzit o mulțime de mormăie. Tăiate la unele vechi de 30 ani încearcă să treacă în calitate de studenți de colegiu care. Atunci când te gândești la asta, într-adevăr, nu este atât de mult de o intindere in aceste zile. Dar eu o digresiune. Patru “cercetare paranormale” studenții sunt în afara pentru a găsi spiritul (e) de răul care au locuit acum un teren de volei. Nu te-copil.

Îngrozitor nu vine aproape de a descrie această mizerie. Filmul suferă de orice clișeu un film de groază s-ar putea avea. Aceste efecte cu siguranță, nu au fost foarte speciale, și are o “scena de sex”, care trebuie să fie văzut de a aprecia laughability completă.

Nu evaluat și NU este de vizionat, nimeni nu are nevoie să arunce bani pe acest mare cacat vechi.