Dementia (2015)

Dementia (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Mike Testin
Scenariu: Meredith Berg
Actori: Gene Jones, Kristina Klebe, Hassie Harrison
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

In Dementia, spectre de abuz asupra persoanelor în vârstă și a demenței adăuga o rezonanță obsedanta la un film de debut groază Mike Testin despre un bărbat în vârstă a cărei live-in asistenta medicala pot sau nu pot fi chinuindu-l. Caracter actorul Gene Jones (în curând să fie văzut în Ură opt) oferă un important viraj remarcabil in dementa, un thriller psihologic care, deși se încadrează în afară, în actul său final, prevede unele momente cu adevărat de refrigerare a lungul drumului.

Dupa un set prolog de scurtă durată în 1974 Vietnam din Dementia, suntem introduși în erou de război în vârstă George, genul de om bătrân excentric care crede nimic de a fi îndreptat un pistol încărcat la unii adolescenti agresiunii un copil nefericit. Imediat după aceea, el suferă un accident vascular cerebral care duce la un diagnostic de dementa.

fiul său înstrăinat Jerry (Peter Cilella) și nepoata Shelby (Hassie Harrison) consideră că ar fi mai bine pentru el să meargă la o unitate de viață asistată. Dar o alternativă ajunge sub formă de Michelle (Kristina KLEBE), o asistentă de la spital, care se oprește pentru a verifica pe el. Ea informează familia care o asistentă medicală live-in-ar fi la fel de accesibile (unul dintre multele puncte complot care necesită o suspensie de neîncredere) și este solicitat în mod prompt pentru a umple poziția in Dementia.

George, care din cauza stării sale suferă de viziuni de cosmar legate de experiențele sale ca un prizonier, se dovedește o mai mică de pacient cooperant.

“Aș prefera să fiu mort decât un mancator Jello”, îl informează insotitor lui in Dementia.

Starea lui mentală din filme online Dementia, pare să se deterioreze, după cum reiese din starea de veghe sau într-o dimineață plină de sânge, urmată de descoperirea pisicii sale decapitat pe podeaua din bucătărie. Dar este el cu adevărat razna, sau este asistenta lui, care e prea dornic să stai seringi umplute cu tranchilizant medicamente în el, torturându-l, din motive de propria ei?

Scenariul Meredith Berg complică excesiv lucrurile din Dementia, prin furnizarea în cele din urmă o explicație care este atât de evidentă și melodramatic over-the-top. Mai degrabă decât bazându-se pe complot baroc, filmul ar fi fost mult mai infricosator daca ar fi explorat pur și simplu temele terifiante de a pierde facultățile cuiva și de a fi dependent de un îngrijitor care ar putea fi secret sadic.