Dementia 13 (2017)

Dementia 13 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Richard LeMay
Actori: Julia Campanelli, Channing Pickett, Steve Polites
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!

<7mYDvwZVnQQ/Dementia.13.2017.DVDRip.x264-RedBlade.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Dementia 13

O fantomă răzbunătoare, un ucigaș misterios și o familie în care toată lumea are un secret, converg într-o noapte de teroare în acest remake al primului film de lung metraj al lui Francis Ford Coppola. Dementia 13 (2017) urmărește o familie bogată care se luptă cu suferința pricinuita de moartea fiicei mai mici. În timp ce comemorează moartea fiicei, un lung șir de decepții, un ucigaș în serie și o entitate răzbunătoare, fuzionează în aceeași noapte, vizând familia. Toți cei din familie au câte un secret bine ascuns, nimeni nu vrea să se confrunte cu ceea ce a făcut, iar pentru ca cineva să supraviețuiască, mai devreme sau mai târziu, adevărul trebuie să iasă la lumină. Oare suferința generată de adevăr este mai mare decât oricare alta?

Nu pot compara acest remake al filmului de groază din 1963 al lui Francis Ford Coppola, deoarece nu am văzut originalul. În acest film, o familie se adună la Castelul Haloran izolat pentru a participa la o ceremonie. Care comemorează moartea Kathleen, cel mai tânăr membru al familiei. De 6 ani, de la o înecă cu mulți ani în urmă. Nu cu mult timp înainte ca uciderea, haosul. Si nebunia să înceapă și am fost destul de intrigat să mă întreb ce naiba se întâmpla aici și de ce.

Deși dialogul și acționarea pot fi de calitate B-film și filmul poate fi uneori ciudat și bizar. A fost suficient pentru a-mi menține interesul de-a lungul și cu siguranță m-am văzut mai rău.