Demain tout commence (2016)

Demain tout commence (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Hugo Gélin
Actori: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Demain tout commence

Samuel traieste o viata fara atasamente si responsabilitati, pe malul marii, sub soarele din sudul Frantei, pana cand una din vechile sale cuceriri ii lasa in brate un bebelus de cateva luni, Gloria: fiica sa!

Incapabil de a se ocupa de aceasta si foarte decis sa returneze copilul mamei sale, Samuel pleaca in graba la Londra pentru a incerca sa o gaseasca, insa fara succes. 8 ani mai tarziu, timp in care Samuel si Gloria si-au construit o viata in Londra si au devenit inseparabili, mama Gloriei revine in viata lor pentru a-si recupera fiica.

După 10 minute, am început să-mi dau seama de acest sentiment ciudat că am mai văzut filmul înainte. Imposibil, deoarece tocmai a început vizionarea în cinematografe. Scena după scenă am putut prezice ce s-ar întâmpla, până când mi-am amintit că am văzut un film asemănător cu cel spaniol de acum câțiva ani, cu exact aceeași poveste. Din păcate, acest lucru ma părtinit și nu pot da o opinie obiectivă despre film. Am fost mereu supărat de faptul că știam ce se va întâmpla. Lasă-mă să încerc, totuși.

Îmi place povestea, îmi place jocul și îmi place faptul că mi-a atins emoțiile. Este un fel de dilemă inimaginabilă, care cred că rezultatul a fost portretizat destul de realist.


Trailer Demain tout commence