Defective (2017)

Stabiliți în viitorul apropiat, unde Rhett Murphy și surorile lui Jean, sora lui, sunt forțați să fugă de la un stat militant de poliție, după ce au mărturisit secretele întunecate ale unei corupții nefaste.

Imaginați-vă o lume în care legea și ordinea respectului au fost prioritare mai presus de toate. Unul în care cei care au aplicat legea au făcut așa cum au considerat de cuviință, fără a fi în mod constant judecători de aceia care au fost acuzați să îi protejeze. Unii ar putea argumenta că o astfel de ordine ar face țările “mari din nou”. Cu toate acestea, dacă costul pentru o astfel de lume însemna să aibă ofițeri de executare pe fiecare intersecție majoră, în holurile apartamentului și chiar în birourile unde lucrați?

Prezentând Defective online subtitrat o viziune de coșmar a unui astfel de stat de poliție; Thriller-ul science-fiction al regizorului Reese Eveneshen Defective este o privire clară asupra unui viitor; care nu este atât de departe de a ajunge. Prinși într-o societate în care autoritățile de executare a statului; mai bine cunoscute ca SEA, administrează justiția în numele unui sistem de conducere corporativă; societatea este împărțită de cei care cred că forța polițienească hibridă robot umană sunt agenți ai binelui; și cei care doresc să provoace sistemul.


Regia: Reese Eveneshen
Actori: Colin Paradine, Raven Cousens, Ashley Armstrong
2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.0


Defective (2017) Online Subtitrat in Engleza