Def Comedy Jam 25 (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Def Comedy Jam 25 (2017) Online Subtitrat


Regia: Louis J. Horvitz
Actori: Dave Chappelle, Tiffany Haddish, Steve Harvey
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Def Comedy Jam 25

Un eveniment special live în care giganții comediei stand-up comemorează cea de-a 25-a aniversare a emisiunii „Def Comedy Jam” produse de Russell Simmons.

Totul a început în iulie 1992. Mogulul hip-hop Russell Simmons, alături de Sandy Wernick și Bob Sumner, a creat o scenă menită să ajute la lansarea comediilor afro-americani. Așa cum a făcut Simmons pentru Hip-Hop. El a vrut să ofere o platformă pentru a lua aceste legende subterane și a le aduce în mainstream. Ceea ce a condus, desigur, la cei mai buni, ca Dave Chappelle, Chris Tucker, nu au participat sau au trimis un videoclip in 2, Katt Williams, Kevin Hart și mulți alții.

Toți aceștia sunt de acord cu ceea ce au făcut Simmons și Def Comedy Jam pentru ei. Alături de comediții care. Doar fiind suficient de îndrăzneți să-și laude scena, poate să-i pună pe joc, au devenit mentori. Dacă nu salvatori în funcție de cine întrebi.

Doar pentru a vă arăta importanța albumului Def Comedy Jam, împreună cu alte comedii din anii ’90, care include caricaturi de culoare neagră precum In Living Color. Si Comic View (care au venit după), gândiți-vă cât de mulți dintre comediții lor sunt prezenți la televizor astăzi. Dar, concentrandu-ne in mod special pe Def Comedy Jam. Doar privindu-ne imaginea de mai sus a multor cari ale caror lansari au fost lansate. Acolo veti gasi o buna parte din sitcom-urile care au umplut undele de aer din anii 90 si inceputul anilor 00.

Ce alt spectacol poate spune că într-adevăr au făcut ca mulți milionari, sau cel puțin au scos oamenii din sărăcie, în decurs de cinci ani? Non-numărătoare revigorare HBO, sau speciale, care a ieșit cu câțiva ani în urmă.