Deep Purple From Here to InFinite (2017)

Deep Purple From Here to InFinite (2017) Online Subtitrat


Actori: Don Airey, Robert Ezrin, Ian Gillan
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 7.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Deep Purple From Here to InFinite

Britanicii / americanii din hard rock legendele DEEP PURPLE și earMUSIC au anunțat lansarea documentarului “From Here To Infinit” de la nouăzeci și șapte de minute, care va fi lansat pe 3 noiembrie. Acesta prezintă istoria și originea “inFinite” și oferă profundă înțelegere a lucrărilor trupei pentru prima dată pe Blu-ray.

Blu-ray include în plus două ore de materiale bonus, inclusiv videoclipuri muzicale precum “Surpriza”, trei videoclipuri live (“Time For Bedlam”, “Birds of Prey” și “Smoke On The Water”), toate filmate și înregistrate la Hellfest 2017, precum și înregistrări în profunzime în spatele scenei, ieșiri documentare cinematografice, interviuri și comentarii personale de la DEEP PURPLE – toate acestea anterior eliberate.

O trailer pentru “From Here To inFinite” este disponibil mai jos.

Împreună cu lansarea Blu-ray, DEEP PURPLE și earMUSIC eliberează, de asemenea, “InFinite Live Recorings, Pt. 1” pe un vinil special LP cu trei discuri, produs de Bob Ezrin. Acesta a fost inregistrat la Hellfest 2017, cel mai mare festival de metal din Franta si contine o performanta live de optzeci de minute.