Deep O aventură nesfârșită (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Deep O aventură nesfârșită (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Julio Soto Gurpide
Actori: Jess Harnell, Phil LaMarr, Jeff Bennett
An: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Deep O aventură nesfârșită

Animaţia „Deep: O aventură nesfârşită” îi va cuceri pe cei mici cu o călătorie plină de umor, culoare şi magie tocmai în adâncul oceanului, printre creaturi marine nemaivăzute şi peisaje spectaculoase.

Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremut le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că vor găsi salvarea în New York-ul scufundat.

Plină de culoare şi de creaturi ale mării de toate soiurile şi mărimile, animaţia studiourilor spaniole Thinklab intră în cinematografe pe 12 mai. Am văzut Deep: O aventură nesfârşită în avanpremieră, alături de prichindei încântaţi de exclamaţiile personajelor şi de aventurile lor. Din care nu lipsesc dansul, muzica şi obstacolele neobișnuite.

Dacă nu citeşti înainte sinopsis-ul filmului, ai senzaţia că revezi povestea lui Nemo. Doar că aici peisajul captivant al lumii subacvatice este populat de o mulţime de „artefacte umane”. Rămaşite ale civilizaţiei, ce au ajuns să acopere şi să pună serios în pericol viaţa în adâncuri. Protagonistul ajunge să încalece o torpilă. Suntem în anul 2100, când viaţa pe Terra a este ameninţată într-atât. Incât doar în adâncuri mai supravieţuiesc o parte dintre vieţuitoare.

Adunătura de animale marine este protejată de un lider impunător, The Kraken, care este ferm în privința explorării abisului. Nimeni nu are voie să părăsească colonia, însă nepotul său, Deep, ultimul din specia sa. Este curios, nesupus şi nesăbuit.