Deceptie – Deceived (1991)

Deceptie – Deceived (1991) Film Online Subtitrat


Regia: Damian Harris
Actori: Goldie Hawn, John Heard, Damon Redfern
An: 1991
Gen: Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Deceptie – Deceived

Adrienne Saunders, o restauratoare de obiecte de arta de succes, este maritata cu Jack, si el un expert in materie. Sunt casatoriti de sase ani si sunt parintii unei frumoase fetite in varsta de cinci ani, Mary. Se pare ca familia Saunders nu duce lipsa de nimic, insa aparentele sunt inselatoare. Dupa o serie de coincidente stranii, pe care si un idiot le-ar observa, Adrienne ajunge la concluzia ca sotul ei nu este cel care era la inceput.

Dupa ce Jack i-a spus lui Mary ca el s-a nascut la Boston, dar prietenii spun ca ar fi din New York, neconcordantele sunt prea numeroase pentru a fi ignorate. Un telefon de la un magazin cu privire la o lenjerie sexy pe care Jack o cumparase; un prieten este gasit mort dupa expertiza unui colier egiptean; si se pare ca Jack fusese implicat in furtul unui artefact dintr-un muzeu…

Adrienne este, in sfarsit, convinsa ca ceva nu e in regula cu sotul ei cand acesta moare intr-un accident de masina si ea descopera ca Jack folosise numele unui barbat mort cu 16 ani in urma. Si cercetarile incep, Adrienne dorind sa descopere cine fusese intr-adevar sotul ei. Dar acum incepe, cu adevarat, pericolul.