Deathgrip (2017)

În ultimii doi ani, Fairclough și Porter au călătorit pe fiecare continent locuit de pe planetă cu un scop simplu: să arate lumii o nouă viziune a ciclismului montan.

Înregistrat pe această căutare de o colecție de rideri cei mai progresiști ​​și mai influenți pe care această generație de ciclism montan are de oferit, Fairclough și Porter s-au angajat într-un atac complet asupra limitei de sângerare a limitelor sportului. DEATHGRIP este o misiune neobosită de a contesta limitele creativității, tehnologiei și potențialului uman.

Deathgrip online subtitrat este o oază de creație pentru Fairclough și Porter – un loc unde expresia brută a capacității de echitatie a Fairclough este captată cu cea mai progresivă tehnologie de filmare pe fundalul celor mai atrăgătoare locații din lume. Viitorul este acum.

DEATHGRIP pune stilul definitoriu al lui Brendan Fairclough cu filmarea progresivă a lui Clay Porter; împușcându-i împreună într-o aventură non-stop de acțiune rasă-ritmată împotriva peisajului Planet Earth. Împinge ciclismul montan la un nou nivel de intensitate și documentează sportul într-un puls mai repede decât oricând. Cu Brendan Fairclough și cu Brandon Semenuk; Josh Bryceland; Sam Reynolds; Ryan Howard; Nico Vink; Andrew Neethling; Kyle Jameson și Olly Wilkins.


Regia: Clay Porter
Actori: Josh Bryceland, Brendan Fairclough, Brandon Semenuk
2017
Gen: Sport
IMDB: 5.4


Deathgrip (2017) Online