Death Race 2050 (2017)

Death Race 2050 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: G.J. Echternkamp
Actori: Manu Bennett, Malcolm McDowell, Marci Miller
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, SF
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Death Race 2050

Este anul 2050 iar planeta a devenit suprapopulata. America este controlata in totalitate de nemilosul Chairman. In incercarea de a controla numarul populatiei guvernul a dezvoltat o cursa, Cursa Mortii. An de an, competitorii gonesc de-a lungul tarii si primesc puncte pentru uciderea oamenilor cu masina. Campionul acestei curse si favoritul publicului este Frankenstein, pe jumatate om, pe jumatate masina al carui co-pilot, un spion rebel ii pune in pericol mostenirea.

Death Race 2050 arată puțin mai bine decât o producție destul de bună clasă de colegiu. Apuca un aparat de fotografiat digital decent, angaja un artist digital, semi-competente pentru a face câteva corpuri retezate, aduce în departamentul de teatru pentru a manivelă niște costume și căști de protecție rapid și ușor, arunca câteva mici accente din curte nedorită locale pe clunker vechi mașină, și voila! Un film se naște.

Desigur, este mult mai complexă decât atât. Există unele reale, poate chiar periculos, cascadorii în film, dar nimic nu impresionează câtuși de puțin, nimic care se simte periculos sau autentic. 2050 are zero absolut caracter. Întruchipează totul greșit la contemporan de cinema low-end nu numai texturally, dar tematic, de asemenea. Într-un cuvânt: face doar un punct ca și grosolan mindlessly posibil, plesnesc unele efecte digitale îngrozitoare în mijloc, și să își asume publicul îl va mânca pentru că … cine știe de ce.

Singurii oameni care vor să urmărească acest lucru va fi fie veterani de film, care va fi, probabil, repulsie față de palmă în față cu originalul, sau care incepatorii nu au văzut niciodată, nu minte auzit, originalul. Și ei vor crede, probabil, miroase, de asemenea.


Trailer Death Race 2050