Death Pool (2017)

Death Pool (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jared Cohn
Actori: Sara Malakul Lane, Randy Wayne, Shawn C. Phillips
2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Death Pool

Alien Convergence, de la regizorul Rob Pallatina, este o caracteristică distractivă, dacă este familiară. Ecouri ușoare ale filmelor Godzilla ajută doar la chestiuni. Cu toate acestea, cronica însăși, care se învârte în jurul unui echipaj de piloți cu jet de avioane care se îmbină pentru a lupta împotriva unui monstru reptilian care terorizează zona înconjurătoare, este subțire. În permanență, efectele speciale lasă mult de dorit.

În plus, conducerea și relațiile sale nu sunt dezvoltate în nici un fel. Totuși, proiectul are o sensibilitate veche față de divertisment. O astfel de calitate este sigur că se va dovedi îndrăzneață pentru aceia dintre noi care au crescut pe experiențe cinematice similare. Acest factor, combinat cu ritmul rapid și cu o lungime eficientă de optzeci și șapte de minute, este mai mult decât suficient de puternic pentru a ne uita de neajunsurile sale. Acum disponibil pe video la cerere de la The Asylum.

Death Pool este un alt thriller knock-out de la scriitorul-regizor Jared Cohn; tensionată, dură, bine făcută și fără întreruperi. Randy Wayne este minunat ca Johnny Taylor: un tânăr care evoluează într-un ucigaș în serie și mai târziu o icoană de cultură pop-culturi din Los Angeles, după ce își îneacă copilul ca pe un copil. Cohn păstrează suspansul fiert și treapta de perfecționare. Dialogul este, de asemenea, clar și credibil. De asemenea, el ține afacerea de optzeci și nouă de minute să devină repetitivă. Aceasta este găsirea de noi modalități de a utiliza obsesia lui Taylor cu crima prin intermediul apei. Acest lucru este în același timp evitând multe dintre clișeele obișnuite în tarifele legate de slasher.