Death of Me (2020)

În filmul Death of Me (2020) online subtitrat, plecata in vacanță pe o insulă îndepărtată a Thailandei, Christine Oliver (Maggie Q) și soțul, ei reporter de călătorie, Neil (Luke Hemsworth), se trezesc în airbnb-ul lor devastat, fără să-și poata aminti ce s-a întâmplat cu o seară înainte. Un reportaj de știri TV menționează apropierea unui taifun, chiar dacă insula nu a văzut nici macar o furtună in ultimii 200 de ani. Christine observa ca are la gat un colier ciudat.

Lipsind pașapoartele, bagajele și telefonul lui Christine, cuplul descoperă, de asemenea, că nu au cum să ajungă înapoi spre tarm. Neil găsește un filmulet pe telefonul mobil, in care el și Christine, servind o băutură necunoscută, la un bar din sat condus de Madee.

Aceasta ii ofera acea amuleta lui Christine. Ulterior, Neil și Christine din filmul Death of Me (2020) au relații sexuale dure. Aventura lor se încheie cu Neil rupand gâtul lui Christine și îngropand-o în pământ. Șocată și confuză de ceea ce au vazut, Christine vomita brusc pamant și iarbă.


Regia: Darren Lynn Bousman
Actori: Maggie Q, Luke Hemsworth, Alex Essoe
An: 2020
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.3