Death of a Vegas Showgirl (2016)

Death of a Vegas Showgirl (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Penelope Buitenhuis
Actori: Roselyn Sanchez, Danso Gordon, Carmen Moore
An: 2016
Gen: Crima, Drama
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-VB_zLB5jGI/Death.of.a.V" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Death of a Vegas Showgirl

Acest televizor film pe viață “Moartea Un Vegas Showgirl”, sa bazat pe o poveste adevarata-a-viață de crimă Las Vegas showgirl, Debbie Flores- Narvaez, și prietenul ei de dans, Jason “Blu” Griffith. Roselyn Sanchez și Danso Gordon, care descriu Debbie și Blu, respectiv, stea în acest film de televiziune care spune povestea idila dintre cei doi dansatori care este caracterizată de pasiune, furie și trădare. Aaron Pearl, Ben Wilkinson, Kirby Morrow, Jason Cermak și Jordana Largy co-star în acest film regizat de Penelope Buitenhuis.

Fără îndoială, vom ajunge pentru a vedea un film de televiziune biografic despre Debbie, care se pare că este o femeie genială în afară de a fi o fata draguta care are un corp sexy, fiind un grad titular de drept și de finanțe și fost majoreta al Washington Redskins, a cărui pasiune pentru dans a condus-o în urmărirea visul ei de a deveni dansatoare la Las Vegas.She a avut succes în urmărirea ei să devină dansatoare pentru Luxor. Păcat că a avea o poveste de dragoste tumultuoasa si stancoasa Blu a condus-o în distrugerea ei ca ea a continuat să rămână în relație cu prietenul ei in ciuda unfaithfulness.It sale constante în cele din urmă a condus la moartea ei, în cele din urmă.


Trailer Death of a Vegas Showgirl