Death Note Light Up the New World (2016)

Death Note Light Up the New World (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Shinsuke Sato
Actori: Tatsuya Fujiwara, Ken’ichi Matsuyama, Sôsuke Ikematsu
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Groaza
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Death Note Light Up the New World

Au trecut 10 ani de la evenimentele din “Death Note: The Last Name (2006)”, mai precis de la confruntarea dintre Kira și L. Din nou, Shinigami aduc cu ei carnete ale morții, iar lumea se transformă în haos. Tsukuru (Masahiro Higashide) este un membru al echipei de forțe speciale Death Note împreună cu alți 6 investigatori, inclusiv Matsuda, care a trăit cazul Kira în urmă cu 10 ani.

Crime în masă cauzate de carnetele morții au loc pe Wall Street în S.U.A., Shibuya în Japonia, precum și în alte locuri. Celebrul detectiv particular Ryūzaki (Sōsuke Ikematsu), care este succesorul de drept al lui L, investighează de asemenea crimele în masă. Se descoperă faptul că există nu unul, ci șase carnete ale morții în lume.

Începe astfel confruntarea dintre persoana care dorește renașterea lui Kira și oamenii care luptă să-l oprească.

Nota originală despre moarte a fost strălucitoare; acest film este o strălucire plictisitoare în comparație. În timp ce tema generală se întâlnește, mulți spectatori vor găsi elementele individuale ale complotului destul de greu de urmărit și mai puțin coerente la filmul general. Se pare că există o mulțime de umplutură inutilă. Nici complotul, nici personajele nu sunt la fel de ascuțite și inteligente ca originalul KIRA sau L. Nu există nicăieri apropierea personalităților unice ale celor două și nici o compasiune a spectatorilor pentru nici una dintre personaje. În realitate, mi-a dat seama că vedetele principale ale acestui film erau Shinigami, care erau mult mai interesante decât personajele live.