Death Note (2017)

Death Note (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Wingard
Actori: Keith Stanfield, Shea Whigham, Margaret Qualley, Willem Dafoe
An: 2017
Gen: Aventura, Crima, Drama
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<0ImYE9hXz3Q/Death.17" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Death Note

Este o serie manga creată de Tsugumi Ohba și Takeshi Obata. Seria gravitează în jurul unui student de liceu care descoperă un carnet cu puteri supranaturale, care îi oferă abilitatea de a omorî pe oricine al cărui nume este scris în el. Intriga constă în încercarea lui de a crea și a conduce o lume folosind carnetul.

Death Note a fost prima dată publicat de editura Shueisha în revista manga Weekly Shōnen Jump, din decembrie 2003 până în mai 2006, cu 108 capitole în total. Seria a fost publicată integral în 12 volume, în Japonia și America de Nord. Seria a fost adaptată în filme (live-action) lansate în Japonia pe 17 iunie, 2006, respectiv 3 noiembrie 2006 și o serie anime difuzată în Japonia din 3 octombrie 2006 până pe 26 iunie 2007. De asemenea, un roman bazat pe serie, scris de Nisio Isin, a fost lansat în Japonia pe 1 august 2006.

Ca un fan al originalului Anime Death Note, sunt foarte dezamăgit de acest film. Erau acționați prost, orbiți, iar drama se simțea mai nervoasă decât compusă. Personalitățile personajelor au fost complet schimbate până în punctul. In care nu am văzut de ce chiar au deranjat menținerea numelor originale. Si evenimentele din poveste au fost schimbate atât de drastic încât am uitat că mă uit la Nota de moarte.

În anime originală, atât L, cât și Lumina erau foarte calmă și rațională în modul în care au luat fiecare decizie. Creând o drama psihologică suspensivă, dar în film, ambii fac lucruri care erau foarte extraordinare și. In esență, nu aveau sens. Pe ansamblu, acest lucru sa simtit foarte agitat si prost directionat, nu as fi surprins daca directorul. Nu a auzit niciodata de anime-ul original inainte de a face acest film.