Death Island Paranormal Retribution (2017)

Death Island Paranormal Retribution (2017) Online Subtitrat


Regia: Chris Penny
Actori: Craig Bouwens, Nicole Bray, Chuck Harb
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 2.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Death Island Paranormal Retribution

Ceea ce are craniul dinozaurului este necunoscut. Poate l-au tăiat, fiindcă era prea ambițios. De asemenea, nu există rechini în Lacul Michigan.

Oricum, unii oameni merg pe o insulă pentru a investiga niște copii dispăruți din 1989 și pentru a găsi o pălărie. Liderul echipei continuă să menționeze cuvântul “Proiect” în tot filmul ca o modalitate de a vă anunța că filmează un documentar.

Mai târziu, unele blocuri de gătit au sărit în pădure cu puști și au dovedit că acționarea în conformitate cu metamfetamina este un lucru rău, deoarece acestea sunt teribile.

Apoi, mergem la un mormânt indian în întuneric pentru un motiv prost, cu siguranță că lumina zilei ar fi fost mai bună pentru această excursie. Apoi au adoptat scene diferite de la BWP, cum ar fi alergatul în întuneric și mai multe persoane care strigau în aparatul foto (deși cu mai puțină mușcă) și avem niște lucruri ciudate pe copaci și un membru al grupului este găsit în picioare lângă un copac, dar nu-și amintește de ce.

Mai multe strigăte și descompunerea grupurilor se leagă între ele. Avem niște camere legate de copaci care nu arată nimic decât până la scene climatice neclare. Ceea ce constă în mai multe țipări și alergări în jur și în ceea ce pare ca capetele metalelor să deranjeze rulotele și apoi câteva străluciri și zgomote și apoi asta este. Nu vedem niciodată de ce pălăria era acolo!