Dear Eleanor (2016)

Dear Eleanor (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Kevin Connolly
Actori: Isabelle Fuhrman, Liana Liberato, Jessica Alba
Anul: 2016
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

Jessica Alba And Luke Wilso in Dear Eleanor

Kevin Connolly poate fi familiarizat Ryan Malloy în sitcom din anii 1990 “nefericiti până la adânci”. Dar el este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Eric Murphy pe HBO “Entourage”. El a obtinut o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul “E”. Un tip care va merge la lungimi mari pentru a menține cel mai bun prieten Vince pe drumul cel bun.

Era puțin probabil ca “E” ar deveni ca regizor. Cu toate acestea, Connolly și-a făcut al doilea său film “Dragă Eleanor”. Cu Isabelle Fuhrman, Liana Liberato, Jessica Alba, Luke Wilson si Patrick Schwarzenegger.

“Dragă Eleanor Roosevelt, am scris la tine, pentru că prietenul meu Ellie și-a pierdut mințile”. Așa că merge linia de deschidere pentru remorcă nou lansat pentru acest set poveste-de-care vine de vârstă în 1962. Care vede Fuhrman și Liberato joacă cei mai buni prieteni care decid să meargă într-o excursie de cross-country. Pentru a întâlni fosta prima doamna Eleanor Roosevelt. Pe drum, cei doi se intalnesc diferite personaje în timp ce încerca să rămână cu un pas înaintea tatălui lui Ellie (Wilson).

Trailer Dear Eleanor 2016

Productie

Mandrina Pacheco, Hillary Sherman și Caleb Applegate a produs filmul, care a început să tragă în județul Boulder, Colorado, pe 14 mai 2013. Orașul Niwot sa dublat pentru protagonistului 1960 natal din Manteca, California. Orașele din secțiunea Front Range din Colorado din Munții Stâncoși, inclusiv Longmont, Lyon, Olanda, Boulder și igienă, au fost, de asemenea, utilizate ca locații. Filmările au avut loc în Downtown Denver la Teatrul Paramount, înainte de fotografiere, înfășurat la mijlocul lunii iunie. Reshoots a avut loc aproximativ un an mai tarziu. Un program de stimulare economică din Colorado de stat a contribuit la atragerea producției, ceea ce ar cheltui 2,5 milioane $ în stat.