Dear Basketball (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

”Dear Basketball”, filmul lui Kobe Bryant, nominalizat la Oscar! ”E dincolo de orice imaginaţie”

După cinci inele de campion NBA, Kobe Bryant ar putea primi şi un Oscar. Filmul său ”Dear Basketball” candidează la cel mai bun scurtmetraj de animaţie.
Kobe Bryant, în vârstă de 39 de ani, a avut o carieră extraordinară în NBA, căreia i-a pus capăt în 2016, după 20 de sezoane, toate petrecute la Los Angeles Lakers, dar continuă să aibă succes şi după retragere.

”Ce?? Asta e dincolo de orice imaginaţie. Înseamnă atât de mult că Academia a considerat demn de luat în considerare. Mulţumesc geniului lui Glen Keane şi John Williams pentru că au dus poemul meu la acest nivel. Este o onoare să fiu în această echipă”, a scris Bryant, pe contul său de Twitter.

Dear Basketball online subtitrat a fost creat după poemul prin care Bryant şi-a anunţat retragerea
”Dear Basketball” este un film de patru minute realizat ca un rămas bun luat de Kobe Bryant lumii baschetului şi a fost creat după poemul prin care sportivul şi-a anunţat retragerea din activitate. Celelalte nominalizări la această categorie sunt ”Garden Party”; ”Lou”; ”Negative Space” şi ”Revolting Rhymes”.


Regia: Glen Keane
Actori: Kobe Bryant
An: Filme Online 2017
Gen: Animatie, Biografie
IMDB: 7.0


Dear Basketball (2017) Online Subtitrat


Dear Basketball (2017)
Dear Basketball (2017) Online Subtitrat in Romana

”Dear Basketball”, filmul lui Kobe Bryant, nominalizat la Oscar! ”E dincolo de orice imaginaţie” După cinci inele de campion NBA, Kobe Bryant ar putea prim

Editor's Rating:
5