Deadpool 2 (2018)

Desfigurat de atacul unei bovine si parasit de… simtul gustativ, Wade Wilson din Deadpool 2 online subtitrat are aspiratii inalte: vrea sa devina cel mai “hot” bufetier al cafenelei in care lucreaza. Cautand savoarea vietii, dar si un aparat care l-ar putea ajuta sa calatoreasca in timp; Wade trebuie sa-si croiasca drum printre ninja, temuti mafioti japonezi yakuza si… caini in calduri. Va intelege, pana la urma, care sunt lucrurile cu adevarat importante; prietenia, familia, gustul si acea mult ravnita cana de cafea cu titlul “Cel mai bun amant”.

Acum, a “doua venire” din Deadpool 2 online subtitrat apare ca o gura de aer proaspat dupa greutatea evenimentelor din Avengers Infinity War; oferind o doza sanatoasa de umor (de multe ori negru) si un feeling placut ce vine alaturi de mesajul filmului.

Asa cum prima parte a fost o poveste de dragoste si de razbunare, Deadpool 2 online subtitrat este in esenta un film despre familie. Filmul e extrem de amuzant si foarte violent. Sunt cateva aparitii-surpriza care cu siguranta va vor face sa zambiti.Jocul actoricesc este impecabil. Ryan Reynolds este pentru Wade Wilson cum este Robert Downey Jr. pentru Tony Stark; iar membrii noi ai distributiei se integreaza bine in acest univers in frunte cu Josh Brolin,care are un an foarte bun.

Deadpool 2 (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: David Leitch
Actori: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 7.8


Deadpool 2 (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Mai puţin subtil decât prima parte, în ceea ce priveşte calitatea umorului, în sequel protagonistul continuă să se adreseze direct spectatorilor. Deadpool este permanent conștient de faptul că este un personaj; ne face permanent cu ochiul (metaforic mai ales), nouă spectatorilor. Ia peste picior alţi supereroi Marvel (mai ales membri X-Men), producțiile DC, lenea scenariștilor, face trimiteri destul de des la alte filme (scena antologică din Basic Instinct devine în Deadpool 2 un moment grotesc, dar provocator de hohote de râs).

Pe de altă parte, superputerea lui Deadpool de a se autovindeca e exploatată în cele mai sângeroase, scabroase, amuzante și ireverenţioase moduri. Un punct în plus îl merită filmul pentru renunțarea la stereotipuri: în Deadpool 2 vedem o variantă „expandată” a supereroului Firefist, sub forma tânărului mutant supraponderal Russell Collins.

Dacă în primul film, Wade Wilson (Ryan Reynolds) luptă bună parte din film ca să aibă parte de o operaţie estetică (fost soldat în Forţele speciale, se va trezi cobai în programul Weapon X, program ce îi va oferi puteri supraumane, dar îl va lăsa desfigurat), în Deadpool 2 Wade Wilson își deplânge soarta și caută tot soiul de metode să se autolichideze. Dar puterile lui autoregenerative îi vin de hac și îl mențin viu. Ca să îi dea un scop în viață, Colossus îl cooptează în prima misiune, ce îl are pe dolofanul Firefist cap de afiș. Lucrurile se complică atunci când din viitor apare Cable (Josh Brolin). Deadpool trebuie acum să formeze o trupă cu care să îi vină de hac villain-ului cu braț robotic.

Ryan Reynolds a jucat rolul principal, a participat la scrierea scenariului şi a produs Deadpool 2. Chiar dacă locul regizorului Tim Miller a fost luat în timpul filmărilor sequelului de David Leitch, regizorul filmelor „John Wick” şi „Atomic Blonde”, există o continuitate coerentă între original și Deadpool 2.