Deadly Voltage (2016)

Deadly Voltage (2016) Film Online Subtitrat


Regia: John L’Ecuyer
Actori: Alaina Huffman, Mike Dopud, Mimi Kuzyk
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 3.6
Durata:


Se lucreaza la subtitrare!


Trailer Deadly Voltage (2016)


Review Deadly Voltage (2016)

Parcela se referă la o familie face drumeții atunci când există un pericol cu ​​privire la. Si uitând să ia telefoanele cu ei, astfel încât acestea nu pot fi avertizați. În acest caz, pericolul este o formă deosebit de vicios de fulgere, dar complot ar funcționa la fel de bine dacă pericolul a fost un condamnat, pedofil, păianjen otrăvitoare, scurgeri chimice, cutremur sau atac nuclear a scăpat. Bănuiesc că loviturile de trăsnet a atras realizatorii din cauza ușurinței prezentându-se cu efecte speciale.

Un meteorolog prezice fulgerul, dar o coincidență inutilă este introdusă în complot. Prin aceea că meteorologul și tatăl care conduce familia în pericol sunt unul și același lucru. Prin urmare, este neconvingător că el nu a folosit o mare parte din abilitățile sale și cunoștințe de specialitate pentru a recunoaște sau de a răspunde la condițiile de furtună. Și, cu siguranță, un meteorolog ar verifica prognoza înainte de a merge afară!

Filmul a concentrat asupra dinamicii umane care rezultă din recenta despartirilor conjugale în cadrul familiei. Precum și modul în care relațiile dintre parteneri și fostul nou al tatălui se dezvolta ca rezultat al ei se confrunta adversitate. Aceasta este o poveste interesantă, dar este mai degrabă subminat de coincidență a ființei sale meteorologul.

Acest film îi lipsește spectacol suficient pentru a fi un film de acțiune. Există mai multe fotografii gri cer, locuințe, zonă rurală, clădiri de birouri moderne și mașinile fiind conduse în jurul într-un mod sigur, care, deși lăudabilă. Nu contribuie la un aer de suspans. Preambulul în cazul în care meteorologul prezintă previziunile sale șefului său și este rebuffed creează puțină dramă ca el nu are de suferit pentru mult timp. Dar repede decide să pună respingere la o bună utilizare și du-te în vacanță.