Deadly Mile High Club (2020)

Filmul Deadly Mile High Club (2020) online subtitrat este un thriller foarte diferit. Viața pentru Jake Sherman (Marc Herrmann) nu a fost tocmai roz in ultima perioada. Avand un job tare neplacut la afacerea soacrei sale cicalitoare, Jake vrea să facă o schimbare – și începe să facă pasi spre visul său de a deveni pilot.

În timp ce înscrierea lui Jake pentru cursurile de zbor agraveaza situatia sa de acasa, atât cu soacra sa Margaret (Diane Robin), cât și cu soția sa Annie (Anna Marie Dobbins), Jake găsește un pic de alinare la instructorul său de zbor, Tanya Jackson (Allison McAtee), care ii oferă suportul de care Jake are nevoie.

Tanya ii dezvăluie lui Jake că este atrasă de el și îl invită la o întalnire, Jake refuza invocand dragostea sa pentru Annie. Dar când devine suspect că Annie ar putea să-l înșele, Jake din filmul Deadly Mile High Club (2020) este tentat de avansurile Tanyei. Dar ceea ce Jake nu știe este că el îi amintește Tanyei de fostul ei iubit care a murit într-un accident de avion, cu câteva luni înainte.

Deadly Mile High Club (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Doug Campbell
Actori: Allison McAtee, Marc Herrmann, Anna Marie Dobbins
An: 2020
Gen: Thriller
IMDB: 4.4


Deadly Mile High Club (2020) Online Subtitrat


Trailer