Dead Trigger (2017)

In filmul Dead Trigger online subtitrat, un virus misterios a ucis miliarde si ia transformat pe multi altii in zombie insetate de sange. Imposibil de oprit virusul, guvernul dezvolta un joc video, “Dead Trigger”, care reflecta evenimentele terifiante care blestema lumea.

Filmul este o adaptare destul de tardiva a jocului video de groaza de supravietuire cu tema zombie, cu acelasi titlu, lansat in 2012 pentru iOS si Android. In ansamblu, jocul a fost foarte bine primit, astfel decizia evidenta de a o transforma intr-un film a venit.

Acum, decizia de a face acest lucru a avut argumentele sale pro si contra. Pe de o parte, numele Dead Trigger ar atrage intr-adevar fanii jocului. Pe de alta parte, filmul ar fi trebuit sa fie la la aceasi calitate in aproape toate departamentele, pentru a tine pasul cu jocul. Filmul are o poveste buna, incepand cu Dolph Lundgren, care si-a vopsit parul negru pentru film (asa cum a facut si pentru “The Punisher”), impreuna cu Isaiah Washington (intr-un rol limitat) si un fost UFC campion Oleg Taktarov.

Dead Trigger (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Mike Cuff, Scott Windhauser
Actori: Dolph Lundgren, Autumn Reeser, Romeo Miller
2017
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 3.9


Dead Trigger (2017) Online Subtitrat


Trailer