Dead Rising Endgame (2016)

Dead Rising Endgame (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Pat Williams
Actori: Jesse Metcalfe, Keegan Connor Tracy, Jessica Harmon
Anul: 2016
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Dead Rising Endgame

După ce a vizionat „Dead Rising: Endgame“, pot spune sincer că a fost la fel de bine și de rău ca filmul 2015 „Dead Rising“. Acestea fiind spuse, eu sunt predispuse să spun că, dacă nu ați bucura de primul film, atunci nu va place acest film 2016, fie, și vice-versa.

O continuare a poveștii și evenimentele care au avut loc în „Dead Rising“, filmul 2015, „Dead Rising: Endgame“ ne pune înapoi în zona de carantină, în urma reporterul impertinent Chase Carter (jucat de Jesse Metcalfe) încă o dată.

La fel de mult ca am bucura de filme zombie, apoi „Dead Rising: Endgame“, la fel ca predecesorul său, pur și simplu nu a crescut într-adevăr dincolo de mediocritate pentru mine. Sigur, acestea sunt filme plăcute pentru ceea ce sunt, dar ei pur și simplu nu sunt remarcabile în genul zombie.

Efectele au fost bune, și există o sumă bună de acțiune și o sumă bună de zombi pe tot parcursul filmului. Aceasta este cel puțin ceva. Iar actoria adecvată, de asemenea.

Cu toate acestea, cred că este povestea pe care este prea generic sau poate pentru că este ceva ce a fost văzut înainte în alte filme zombie. Pe care tocmai o face atât de blând și generice.

Fiind pasionat zombie, desigur, a trebuit să-l uit. Și am făcut până acum, dar culoarea ma impresionat. A fost o experiență mediocră. Așa cum am menționat mai devreme, iar acest lucru nu este un film pe care eu mă pot vedea făcând-o a doua călătorie înapoi la vizionarea. Pur și simplu nu au avut suficient un conținut pentru a sprijini mai mult de o singură vizionare. Există filme mult mai bune zombie disponibile acolo.


Trailer Dead Rising Endgame