Dead Rising (2015)

Dead Rising (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Groaza
Scenariu: Tim Carter
IMDB: 5.2
Regizor(i): Zach Lipovsky
Actori: Meghan Ory, Keegan Connor Tracy, Virginia Madsen


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dead Rising

Un grup de oameni luptă pentru a supraviețui într-un oraș invadat de zombi.

Deci, mai multe încercări au fost făcute de la Hollywood pentru a crea un film dintr-un joc video (Doom, Super Mario Brothers, Max Payne) și vice-versa (Alien, Indiana Jones, The Evil Dead, mandibulară), care au fost atât de atât de rău, încât meu așteptările au fost destul de scăzută a intra în acest cel mai nou tarif.

Dead Rising: Turnul de veghe este adaptarea live action a extrem de populare seria de jocuri video Dead Rising, de joc gigant Capcom. Și trebuie să spun, chiar de la get Negării am fost placut surprins! Nu numai că nu a făcut-o suge, a fost de fapt foarte distractiv.

Nu mă înțelege greșit. A fost o mulțime în acest film doi oră, care se va asigura că nu va fi arborat în sus, în domeniul Romero sau chiar plimbare mort în orice moment în curând. Dar, ca tariful mediu zombie merge, a fost de fapt peste medie.

Povestea este reporter on-line Chase Carter (Jesse Metcalfe) și camerawoman lui Jordon (Keegan Connor Tracy), deoarece acestea acoperă poveștile oamenilor din interiorul zonei înconjurată de ziduri din aflat în carantină în Oregon, ca guvernul (Feza – Autoritatea Federală de urgență Zombie) încearcă să conțină un focar viral care transformă oamenii în zombi răpitori. Un medicament anti-virale numit Zombrex, care păstrează virusul de la Bay, este administrat celor infectați.


Trailer Dead Rising