De Premier (2016)

Primul ministru belgian este rapit in filmul De Premier online subtitrat. Daca doreste sa fie eliberat, trebuie sa omoare presedintele american.

Filmul lui Erik Van Looy De Premier online subtitrat (Primul Ministru) are un sens special de ziua alegerilor. Este vorba despre ce ar fi putut fi. In acest film, presedintele american este o femeie care calatoreste spre capitala belgiana intr-o vizita de stat. In timp ce este acolo, viata ei este amenintata. Este clar ca Van Looy nu este un mare fan al lui Donald Trump. Nu numai ca a anticipat o victorie a lui Clinton, ci a introdus remarca lui Trump despre “hellhole” in film.

Nu ma intelege gresit: nu este un film politic. In nici un caz. Este un thriller si unul foarte interesant. In materialele promotionale de pre-lansare, Van Looy ne-a promis o plimbare. Trebuie sa recunosc: nu exista nici o sansa de plictiseala, nici macar o milisecunda. Chiar de la inceput, Van Looy primeste povestea. Si nu-si elibereaza mana de pe audienta pana la sfarsit.


Regia: Erik Van Looy
Actori: Koen De Bouw, Tine Reymer, Charlotte Vandermeersch
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 6.3


De Premier (2016) Online Subtitrat