De la apusul la rasaritul soarelui – From Dusk Till Dawn (1996)

După ce jefuiesc o bancă în Texas, Seth și Richard din De la apusul la rasaritul soarelui – From Dusk Till Dawn (1996) iau ostatici un preot și familia lui și fug în Mexic, unde urmau să se întâlnească cu ceilalți hoți. Ajunși la locul de întâlnire, cei doi frați își dau seama că se confruntă cu situații și personaje periculoase și misterioase.

Nici o secunda nu m-am asteptat ca asta sa fie subiectul filmului. Anyway, este produs in ’96 si e cu mult peste anumite filme din 200X. George Clooney arata bestial. La fel si Salma.
Au fost si anumite lucruri care mi-au displacut. Inteleg ca era nevoie sa-i contureze un portret de om rau, de psihopat, lui Richard, dar daca spre tema asta se-ndrepta filmul nu era nevoie de atatea omoruri, violuri, scene violente etc. De asemenea, Kate n-a suferit mai deloc ca si-a pierdut familia, n-a schitat nici macar un regret. Cam absurd sa poti trece atat de usor peste ceva de genul. Iar fratele acesteia nu-si prea avea rolul in film, cam pe langa actorul.

George Clooney si Quentin Tarantino fac echipa buna in From Dusk Till Dawn. Ma gandesc ca nu i-a fost usor lui Tarantino sa interpreteze un rol de violator si criminal dur. Cand arati ca un tocilar e greu sa joci in roluri ca cel interpretat de el. Salma Hayek a aparut putin dar cu efect. Si atunci chiar si acum la 45 ani arata excelent. Un film cu actiune si mult suspans care te face sa nu-ti dai seama ce repede trec cele 108 min. Un film cu o distributie foarte buna


Regia: Robert Rodriguez
Actori: Harvey Keitel, George Clooney, Juliette Lewis
An: 1996
Gen: Actiune, Crima, Groaza
IMDB: 7.3


From Dusk Till Dawn (1996) Online Subtitrat


Trailer