De joi pana duminica – De jueves a domingo (2012)


De joi pana duminica – De jueves a domingo (2012) film online subtitrat

Regia: Dominga Sotomayor Castillo
Actori: Francisco Pérez-Bannen, Paola Giannini, Santi Ahumada, Emiliano Freifeld, Axel Dupré
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 96 minute
IMDB: 6.3/10 din 382 voturi

Debutul remarcabil Dominga Sotomayor este o voce dramă sotto despre o familie într-o excursie. Pornind in De joi pana duminica, de către sugestie, mai degrabă decât afirmație, este în unele privințe similare la începutul lunii, cu săpun dramă Pablo Trapero lui Familia Rodante. Există indicii slabe ale activității de Carlos Reygadas acolo prea, precum și mai mult de un dram de Claire Denis. Acest lucru nu este o companie de rău să fie amestec în.

În cazul în care deschiderea lung blocat-shot, printr-o fereastra dormitorului într-o curte, în cazul în care o familie se incarca o masina cu bagaje și copii de dormit, își amintește uimitor up-vine-the-zorilor de deschidere Reygadas la Silent Light, apoi elementul Claire Denis este furnizate de ceea ce urmează, așa cum ne-am tulpina pentru a lucra doar ce fel de film de ne uitam.

Mama și tata stau in fata, doi copii stau în partea din spate a masinii clar ambalate pentru termen lung. Jocuri masini plictisit ca am Spy sunt jucate, copiii cere lucruri; părinții spun că nu. Totul e foarte familiar.

Dar ce fel de film De joi pana duminica este ea? Un road movie, se pare, cu familia vine la un fel de nouă conștientizare a ceva sau a altor până la sfârșitul călătoriei, poate. Apoi camera ne dă un ghiont spre tânăr Lucía în partea din spate, lung de picior și devenire de san. O fată doar pe punctul de a tinerei feminității. Ne uităm din nou la părinții în față. E încă frumos; e la fel de drăguță ca ea se uita înainte -, dar pe această a doua vedere, fiind nudged, vom observa buzele ei sunt strânse, iar soțul nu este destul de uita la soția lui. Se întâmpla ceva.

Și apoi Sotomayor trage înapoi și ne aruncă înapoi în mers cu mașina interminabile. Soarele se află în afara, drumurile sunt lungi, acest lucru este pe distanțe lungi de călătorie în stil sud-american, pe drumuri noi mari, care nu au existat o generație înainte.

Ca familia calatoreste de la Santiago la nord privitorului este acum cu ei, dar pe un alt drum, de baleiaj pentru indicii. Dintr-o data totul pare ca o metaforă – în cazul în care soțul de la de nicaieri face afirmația că “marea aparține tuturor” este că ceva de a face cu căsătoria lui fiind probleme? Ce a celor două destul de sex feminin Hitch-excursioniști a decide în mod unilateral pentru a ridica? Și când tânărul Lucía spectaculos mână-uscătorul în toaleta unui marginea drumului trage-in și acesta oferă doar o secundă de aer cald. Un alt împinge, un alt doilea, și așa mai departe. Este că o metaforă prea?

Este, probabil, nu este. Suntem tachinat, într-un film De joi pana duminica care ne-a infectat cu o idee avans, iar apoi lăsat să se replice. Și aici e un lucru, acum e aproape ca și cum suntem generatoare drama în acest film superficial de caracteristici, De joi pana duminica, mai degrabă decât Sotomayor sau actori ei. Deci, atunci când un VW Camper intră în scenă și nu există un om la bord care soția pare fericit pentru a vedea, dar soțul mai puțin, sprijinindu-ne înainte poftă. Nu de mult sa întâmplat de fapt, dar din punct de vedere dramatice sosirea acestui vagon hippie vechi pare echivalent cu warm-up la Bătălia Deep Helm lui.

Nu, nu există armate CGI în acest lucru în mai multe moduri foarte ușoară de film ciudat, mic,. Declarații mari sunt nicăieri pentru a fi văzut. Nu există gonguri acțiune care urmează să fie înmânate fie. Deși toate acestea sunt impecabile (în special copiii, Emiliano Freifeld și Santi Ahumada) acest lucru nu este filmul un actorilor “- este aproape de teatru Noh în funcționalitatea personajele sale. Nici nu cinematografiei reflectă starea de spirit interior, cum ar fi în cazul în care s-ar putea Wong Kar Wei au fost responsabili – este soare pe fereastră atunci când începe de film De joi pana duminica și că e modul în care aceasta rămâne, destul de mult.