Daylight’s End (2016)

Daylight’s End (2016) Film Online Subtitrat


Regia: William Kaufman
Actori: Lance Henriksen, Louis Mandylor, Johnny Strong
An: 2016
Gen: Actiune, Fantezie, Groaza
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2_ZVcaYjuBE/daen16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Trailer Daylight’s End

https://www.youtube.com/watch?v=35dVk4w2nYg


Review Daylight’s End

În timp ce genul horror are mai multe filme zombie apocalipsei pentru a oferi decât orice persoană care ar putea ocupa. Un concept am fost întotdeauna interesați să vadă explorat mai mult este aceea a unui apocalipsă vampir. Stilul lui Richard Matheson. Observând se pare că lipsa de astfel de povești, regizorul William Kaufman și scenarist Law Ciad au oferit genul cu END DAYLIGHT’S. Un hibrid de groază / acțiune stabilit într-o perioadă de timp post-apocaliptic în cazul în care supraviețuitorii umane. Ce par să fie depășite numeric foarte mult de creaturi parazitează, care pot doar ies noaptea.

Caracterul urmărim prin rămășițele fărâmițate ale civilizației este Johnny Strong ca misteriosul Rourke. Un rupt și tatted badass taciturn de la New York, care și-a făcut drum în jos spre Texas. Luând ca multi vampiri (sau “lucruri” pe măsură ce sunt se face referire aici) cât a putut de-a lungul drum prin utilizarea combinată a luminii solare și putere de foc. Am fost anterior cel mai familiar cu puternic din rolul său în Fast and Furious. Si chiar dacă nu am fost foarte mândru de caracterul sau interpretarea din acest film, am fost instantaneu înrădăcinare pentru el, ca Rourke. După cum se dovedește, tipul este bun la joc antierou.

La fel ca și în cele mai multe dintre cele mai bune filme zombie, alți oameni pot fi la fel de mult de o amenințare, dacă nu chiar mai mult, decât creaturile umane devoratoare. In timp ce vampirii dețin noaptea, jefuitori sunt pericolul în timpul zilei, iar parcela începe când Rourke salvează Sam (Chelsea Edmundson) din ghearele unor scursuri arma-toting, câștigând el însuși o invitație la Dallas, în cazul în care un grup de supraviețuitori condusă de ofițerul de poliție Frank Hill (Lance Henriksen) au reședința într-o secție de poliție veche.