Daughter of the Wolf (2019)

In filmul Daughter of the Wolf (2019) online subtitrat după ce s-a întors acasă din turul ei din armată, Clair Hamilton (Gina Carano) își îngroapă tatăl și încearcă să se impace cu fiul ei adolescent înstrăinat (Anton Gillis-Adelman). Chestia este, ca nu are prea multe șanse, deoarece băiatul este răpit în urmatoarele scene și reținut pentru o răscumpărare.

Cu toate acestea, atunci când apare cu o pungă de bani, afacerea devine problematica, iar după ce doi dintre criminali Clair Hamilton ii omoara, ea il urmărește pe al treilea în munții pădurii, unde șeful său “Father” (Richard Dreyfuss) are copilul ascuns cu o trupă mică de criminali plini de arme. Acum, la vânătoare, pentru a-l readuce pe Charlie acasa, totul devine o cursă prin zăpezile mari pentru a opri un nebun și a supraviețui unui grup de lupi flămândi.

Gina Carano face o treabă excelentă in acest film online Daughter of the Wolf și este cu ușurință cea mai bună parte a filmului. Afișează o gamă foarte mare de emoții și face o treabă bună purtând filmul în cea mai mare parte. În ciuda începerii din mijlocul conflictului, primul act începe cu actiune și există o mare promisiune că filmul este bun. Al doilea act se întâmplă atunci când lucrurile se destramă, pe măsură ce ritmul se oprește, apoi Richard Dreyfuss vine.

Daughter of the Wolf (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Fiica lupului
Regia: David Hackl
Actori: Gina Carano, Richard Dreyfuss, Brendan Fehr
An: 2019
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 5.3


Daughter of the Wolf (2019) Online Subtitrat


Trailer