Date and Switch (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Date and Switch (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Alan Yang
IMDB: 5.8
Regia: Chris Nelson
Actori: Megan Mullally, Nick Offerman, Sarah Hyland

In filmul Date and Switch, Michael şi Matthew sunt prieteni încă din copilărie. Acum sunt în pragul terminării liceului, iar cea mai mare provocare pentru ei este să-şi piardă virginitatea până la balul de absolvire. Însă într-o zi, Matthew îşi anunţă prietenul că e homosexual, şi, deşi Michael îşi declară susţinerea faţă de acesta, în scurt timp prietenia celor doi va fi pusă la încercare.

Dar lipsa de carisma pe ecran nu este ceea ce se scufunda “Date and Switch”. Multe dintre glumele din film cad plat, ca atunci când copilul drept Michael (Daniel Braun) urzici nervos lui doar-out of-the-dulap prietenul Matty (Hunter Cope) spunând Matty “aspiră să se ocupe de scrot altor oameni.” “Data și switch” revine în mod similar în clișee înfundat atunci când trebuie să dovedească sinceritatea sa. E ca un sitcom de lung metraj: presupunerile nu va fi contestată, nu va râde mult, și nu veți fi niciodată tachinat afara zonei de confort. Sau, pentru a parafraza personajul Hall în “Weird Stiinta”: “Date and Switch” nu trăiește, respira, sau aerobicise.

Cele mai bune Pals de la începutul anului (bine, mai devreme) copilarie, Matty și Michael face un pact: ei vor fi pus la bal. Apoi Matty strică distractiv lui Michael, și dezvăluie că el este homosexual. Acest lucru nu ar fi atât de rău dacă de cele mai multe “Date and Switch” au fost despre Matty, cea care trece prin schimbări majore. Dar, pentru că “Data și porniți” creatorii “s sunt vizarea publicului drepte, filmul este mai mult despre panica gay lui Michael. Vedem Michael însoțească Matty la primul său bar gay (“Cum trebuia să se întâlnească pe cineva?” “Cred că dansezi până pula cuiva alunecă în tine.”). Si vom vedea pe Michael privi în sus “gay” în Google Căutare de imagini chiar înainte de hipster sau domnul Belvedere tatăl Terry (Nick Offerman, desigur) plimbări pe el.

După aceea in Date and Switch, Michael intra in panica chiar mai când va afla că Ava (Sarah Hyland), o fată atrăgătoare, făcut sex cu Matty. În același timp, în timp ce mintea lui Michael este suflat prin spectrul de preferință sexuală, Matty dateaza Greg (Zach Cregger), un tip gay ciudate, sensibil, dar robust (ele legătură în timp ce vizionați lupte mexican!). Relația lor este inevitabil amenințată de o poftă de mâncare contrived, dar nu te sensul că Michael ar putea simți la fel de răni ca Matty.

Monotonia de criză egoist lui Michael este ceea ce se scufunda “Date and Switch”. Anxietate lui străbate fiecare interacțiune în film, chiar și o interacțiune rare non-gay-conexe. Într-o scenă în special insuportabil, Michael striga neputincios la mecanic auto mexican care barei de protecție mașina lui nu a fost înlocuit în mod corespunzător. Michael nu se poate vorbi spaniola, asa ca protestele sa cad pe urechi surde. Din fericire, fata e cu nu vorbesc spaniola, si urla la mecanicul în numele său până când străinul, probabil,-prost plătiți este compatibil și smiley.

Aceasta in Date and Switch este o scenă extrem de nefavorabile, dar spune multe despre cine “Data și switch” este pentru, și cum creatorii sai încerca să se conecteze cu publicul lor. Barei de protecție-bowling-în condiții de siguranță rutieră lui Michael a nu fi un astfel de pula este pavat cu punchlines slabe, și discuții PEP lame. Spectrul de plictiseală acest film ruleaza este vastă, de la insistența nonsensically vagă Terry că “Istoria este un lucru puternic, Michael. Acasă este un lucru puternic” pentru a lui Michael comparație glumă a clubului gay Monsoon la “Europa”. Nu e de necrezut, doar disperare neplăcut.