Darkweb (2016)

Darkweb (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Bruno Vaussenat
Actori: Danny Glover, Petra Silander, Olivier Gruner, Kendra Waldman
An: 2016
Genuri: Actiune, Thriller
IMDB: 2.5
Durata: 89 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3vCmFlUejTE/negru" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Sinopsis Darkweb (2016)

In filmul Darkweb cu Danny Glover, un grup misterios au creat o aventura sadistica. Rapesc adolescente apoi pariaza online pentru crimele lor.

Trailer Darkweb (2016)

Review Darkweb (2016)

Acest film încearcă să facă acest lucru de mult, dar cade plat. Cu o poveste foarte proastă rău care acționează dublaj rău și efecte siropoase. Un personaj ne crește să ne gândim este rău atunci bine se dovedește a fi rău încă și are nici un sens.

Personajul principal sau cred că este ceea ce ea trebuia să fie este absent o grămadă și doar destul de mult. Fie peste sau sub emotes. Danny Glover este în acest film și de timpuriu este cel mai bun lucru. Si apoi mai târziu doar devine confuz până când ajunge la punctul de a vedea el este enervant.

Sunt scene în cazul în care în mod deliberat tăiate departe de actori gura și fețele atunci când vorbesc. Pentru a evita afișarea dublajul rău și există părți în cazul în care nici un dialog este interschimbate și toată lumea doar să știe ce se întâmplă. Într-un fel camera principală a devenit o cameră de timp, pentru că tot ce se întâmplă acolo nu are efect timp-line în afara excepția cazului în care prea are nevoie.

Nu înțeleg punctul de a ucide off literalmente toată lumea, dar cred că au vrut să meargă pentru un diavoli respinge stilul, eu nu știu. Unele fotografii sunt într-adevăr șubredă cum ar fi camera de luat vederi în mână fotografii șubredă și alte arata ca au folosit un avion ieftine. Nu pot fi prea dure, deoarece acestea nu sunt de mare de timp, așa că am obiceiul de a le sparge pe instrumentele pe care le aveau. I-ar spune muncesc din greu și să încerce să facă mai bine.