Darkness Rising (2017)

Darkness Rising (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Austin Reading
Actori: Tara Holt, Christian Ganiere, Bryce Johnson
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 3.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Darkness Rising

Pe față, povestea este relativ simplă și minimalistă. Un grup de trei prieteni intră într-o casă pe care una dintre ei a crescut și a descoperit că chiar și douăzeci de ani mai târziu unele lucruri rămase în urmă sunt intacte. Care poate părea un pic cam îndemânaș într-o lume plină de spelunkeri urbani, dar du-te cu ea. Sub acest aspect, este un concept mult mai interesant.

Suntem prezentați ideea că ar putea exista un astfel de omucid indus de arhitectură. Mai degrabă decât o casă bântuită de băuturi spirtoase, clădirea însăși îi face pe cei dinăuntru să meargă nebunesc în felul în care a fost construit. Strict vorbind, aceasta nu este o idee nouă. Nu mai puțin o figură decât Lovecraft a urmărit această linie de gândire cu “geometria non-Euclidiană” și o legătură între arhitectură și rău este sugerată în “Ghostbusters II” (influențată de Lovecraft). Totuși, acest lucru rămâne un punct de complot rar, iar scriitorul merită laudă doar pentru că a încercat.

Efectele sunt minore, dar în mare parte bine făcute. Există unele efecte decente de machiaj asupra ochilor și fețelor anumitor personaje care se întâlnesc ca fiind simple. Dar destul de eficiente. Poate că nu KNB de calitate. Dar mai bine decât orice Plina Lună a făcut în ultimul deceniu sau cam asa ceva. Efectul camerei flashback flash este mai puțin eficient, dar dacă acesta este cel mai rău lucru care se poate spune despre film, acesta are încă o notă de trecere puternică.