Darkness Falls (2003)

O legenda din secolul XIX din filmul Darkness Falls online subtitrat, spune ca exista o femeie careia copilasii ii pot duce dintii de lapte cazuti si primesc in schimb o moneda de aur. Pe cand era baietel, Kyle (Chaney Kley) pretindea ca, la un moment dat; s-a trezit accidental din somn si a vazut-o pe Zana Maseluta, care a incercat sa-l ucida.

De atunci, a fost considerat nebun de toti cei din oras, cu exceptia lui Caitlin (Emma Caulfield) si a fratelui acesteia. Insa acum, la ani de zile distanta, iadul se dezlantuie. Creatura blestemata, inaripata, mascata si cu o claie sumbra de par negru pe care o descrisese Kyle, se intoarce in oras. Si nu are de gand sa plece fara fratele lui Caitlin. Kyle trebuie sa se confrunte cu trecutul sau si cu femeia cu masca de portelan.

Darkness Falls online subtitrat in romana esteĀ un horror bun. Chiar m-am speriat. Nu credeam ca o sa vad vreodata un film pe baza legendei cu Zana Maseluta, sau daca credeam sigur ma gandeam ca va fi o prostie, dar acesta a fost chiar reusit. Actorii joaca foarte bine.


Regia: Jonathan Liebesman
Actori: Chaney Kley, Emma Caulfield Ford, Antony Burrows
An: 2003
Gen: Fantezie, Groaza, Mister
IMDB: 5.0


Darkness Falls (2003) Online Subtitrat