Dark Web (2016)

Dark Web (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Bruno Vaussenat
Scenariu: Richie Conroy, Toby Genkel
Actori: Petra Silander, Olivier Gruner, Kendra Waldman
Anul: 2016
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Părți egale ochi-de deschidere backgrounder, cronica moralizator și pledoarie pasionată pentru apărare, “adânc web” începe ca o imagine de ansamblu de iluminare de substrat de digitale neindexat Internetului Dark Web, apoi se îngustează atenția către povestească arest, urmărirea și condamnarea Ross Ulbricht, presupusa inițiator și supervizor al notorii bazar on-line Silk Road. Chiar și după turul de mai multe festivaluri și aerisire pe rețeaua de cablu Epix, această ultimă efort cibernetic centric de transformat-actor-documentaristul Alex Winter ( “descărcat”) ar putea atrage un public în teatru de presă și necomercial limitat, mai ales după 29 mai emiterea unui închisoare pe viață pentru Ulbricht într-un tribunal federal din Manhattan.

Iarna a început cu viclenie filmul Dark Web lui produsă slickly cu un grund pentru cei care reglate la sfârșitul lunii in Dark Web, explicând modul în care grupurile de la bănci și personalul guvernamental să cyberpunk și hacktivists funcționează nedetectat pe web profundă, acea zonă vastă de internet, unde motoarele de căutare niciodată călători. Diverse intervievate – inclusiv jurnalist Andy Greenberg, al cărui reportaj mai mult sau mai puțin inspirate “adânc web”, și Cody Wilson, cripto-anarhist care a ajutat permite difuzarea de arme prin imprimante 3D – vorbesc de necesitatea unei zone de supraveghere, liberă, unde idei și mărfurile pot fi schimbate în mod nestingherit. “Fasciștii au resursele” din Dark Web, susține un entuziast Cyber-liberal. “Dar avem imaginatie … pentru a lua înapoi suveranitatea noastră.”

Totuși in Dark Web, chiar și cei mai evlavie libertarieni-guvernamentale suspect ar putea fi zguduit de, să zicem, imprimarea 3D de arme, sau comercializarea on-line de heroină, LSD și alte droguri ilicite (în unele cazuri, pentru a minori). Acest din urmă întreprindere a fost o specialitate a Silk Road, un site localizat în subgrupul adâncime web cunoscut sub numele de întuneric Net, în cazul în care un antreprenor freewheeling (sau o echipă de astfel de tipuri), cunoscut, fie individual, fie colectiv, ca Dread Pirate Roberts – un alias inghesuit de la “The Princess Bride” – peddled marfa lor ilegale pentru utilizatorii care au plătit în cybercurrency Bitcoin.

interviuri de iarnă ceea ce ar putea fi cel mai bine descris ca subcontractanți mătase rutiere (ale căror fețe și voci sunt camuflate), care fac nici o scuza pentru întreprinderea lor. Într-adevăr, o insistă asupra faptului că serviciul lor ar trebui să fie privită ca o încercare de nobil de a lua clienții lor din linia de foc, care le permite să evite violența atribuit liderilor de droguri înțelegerii și agenții de aplicare a legii.

“Adânc Web” nu ieși din modul său de a contesta aceste și alte cereri de la neregulate Silk Road, și înclină perceptibil simpatiile sale față de Ulbricht, care a fost de 29, atunci când FBI l-au arestat în 2013, pe spălării banilor și traficului de droguri tarife din Dark Web.

În conformitate cu părinții Ulbricht lui loiali din filme online Dark Web (pe larg intervievat aici), precum și echipa de aparare, tânărul a fost, în cel mai bun, unul dintre mai multe persoane care acționează sub pseudonimul Dread Pirate Roberts – și că celelalte DPRs, eventual, a uneltit să-l încadra. Dar procurorii vopsea o imagine mult diferită de Ulbricht, mergând până la a pretinde că, așa cum o DPR adevărat, probabil aranjat uciderea a potențialilor trădători – o taxa, “adânc Web” note în mod corespunzător, care a fost scăzut doar după care se face referință în timpul discursul de deschidere a juriu.

Chiar și spectatorii care sunt profund sceptici dintre revendicările auto-servire de către persoanele fizice care rulează pe piețele nereglementate neagră on-line s-ar putea prin tulburat de anumite elemente ale “Dark Web”. Iarna face un caz puternic, care Ulbricht a fost railroaded de un judecător care a blocat introducerea de a atenua probe, și victimizat de agenți FBI care se presupune că au ignorat garanții constituționale, și chiar “sparte un server străin.”