Dark Beacon (2017)

Un paramur abandonat își urmărește iubitul până la un far far. Când o găsește dincolo de nădejde, trebuie să găsească o cale de a salva un copil de duhul malefic al tatălui său decedat și de nebunia mamei sale.

Noile caracteristici ale lui Greenop au multe în comun cu debutul său Wandering Rose (alias Demon Baby): casting limitat; locații uimitoare; o evitare studiată a clișeului și un aer de tensiune incontestabil care se construiește pe tot parcursul unui climat exploziv. Mama singuratică Beth își crește fiica muetă Maya (o performanță uluitoare de maturitate de către Mei) într-un far izolat. Fosta sa colega și iubită Amy le urmărește; căutând răspunsuri la dispariția bruscă a lui Beth. Există o figură umbroasă pe stânci: nu este soțul lui Beth; nici târziu; nici fantoma lui; nici o altă amenințare sau ceva nevinovat?

Scenariul Dark Beacon online subtitrat și direcția sunt ambele subtile fără a fi subevaluate; dezvăluind treptat relațiile și povestirile personajului. Cinematograful Haider Zafar primește un kilometru complet din locația din Jersey; susținut de niște fotografii splendide. Fan-ul preferat Campling; de obicei inconjurat de vampiri sau zombi; are o sansa rara de a-si manifesta actiunea naturalista intr-un cadru ca doctor.


Regia: Coz Greenop
Actori: April Pearson, Jon Campling, Lynne Anne Rodgers
2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.5


Dark Beacon (2017) Online Subtitrat