Dans interzis – Footloose (2011)

Dans interzis – Footloose (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Craig Brewer
Actori: Andie MacDowell, Dennis Quaid, Jason Ferguson
An: 2011
Genuri: Muzicale, Drama, Comedie
IMDB: 5.8
Runtime: 113 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Dans interzis – Footloose (2011)

Sinopsis film Dans interzis – Footloose (2011)

Ren McCormack, un tânăr plin de viață de la oraș, ajunge în mica localitate Beaumont din Tennessee. Eroul este nemulțumit de viața culturală de aici, mai ales pentru că autoritățile au interzis dansul și muzica rock. Dar Ren nu va întârzia să-și facă niște prieteni la fel de nemulțumiți ca și el de lipsa muzicii și împreună vor avea ac de cojocul tradiționaliștilor din Beaumont…

Review film Dans interzis – Footloose (2011)

A fost acolo, atunci, sau există acum, un oras din Tennessee, sau orice alt stat în care consiliul municipal a adoptat o lege împotriva “dansând în public”? S-ar putea să fi fost o perioadă scurtă de timp, la scurt timp după ce Elvis a început măcinarea pelvisul și predicatori au denunțat rock ‘n’ roll-ul ca “muzica diavolului.” Dar pentru cei mai mulți tineri cinefililor, acest punct complot va părea atât de puțin probabil ca să fie bizar.

Noi din nou obține un teren în care o parte bere de liceu conduce la un accident fatal luând viața a cinci adolescenți. Sub influența reverendul Shaw Moore (Dennis Quaid), consiliul local interzice muzica. Rev. Moore, care pare a fi singurul predicator în oraș, acționează ca lider moral civic de facto. El este paranoic despre fiica lui, Ariel (Julianne Hough), un spirit liber, care atrage atenția unui copil local de rău, Chuck Cranston (Patrick John Flueger).

Ren McCormack (Kenny Wormald) sosește în cătunul de Bomont din Boston. Are rolul lui Kevin Bacon, dar nu și carisma lui Kevin Bacon; Rev Shaw Moore ar trebui să poată lua o privire la Ren și figura că e inofensiv. Dar, Ren este arestat pentru a juca radio de masina lui prea tare, iar în curând conduce o mișcare de copii orașului de a adresa petiții consiliului, pentru a permite dans – în public, oricum. Acest lucru este de configurare pentru mai multe scene de dans în cazul în care acei copii par suspect de bine coregrafia pentru un oraș în care s-au pretins niciodată dansat.