Dad’s Army (2016)

Dad’s Army (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Oliver Parker
Actori: Catherine Zeta-Jones, Bill Nighy, Michael Gambon
Anul: 2016
Gen: Comedie, Razboi
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<89XGG-TYT9I/armatata" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Dad’s Army

În 1944, cel de Al Doilea Război Mondial a atins apogeul. Aliaţii sunt pe punctul de a invada Franţa şi de a învinge, în sfârşit, armata germană. Insă soldaţii care s-au oferit voluntar în Walmington-on-Sea sunt cu moralul la pământ. Doar noua lor misiune, care constă în a patrula baza armată din Dover, pare să fie ocazia ideală pentru a le revigora spiritul şi reputaţia. Asta cel puţin până când moderna jurnalistă Rose Winters îşi face apariţia pentru a scrie despre faptele lor. Pentru a le accelera bătăile inimii şi a le alerta pe femeile din zonă. Iar pe deasupra, MI5 interceptează un semnal radio emis din Walmington-on-Sea direct spre Berlin. Ceea ce înseamnă că printre ei există un spion. Fiind în joc soarta războiului, soldaţii locali trebuie să ia atitudine şi să salveze situaţia.

Toată lumea într-adevăr nu arata si suna ca originalele, și într-adevăr este o echipa blue-chip, care a fost asamblat aici de fiecare parte a camerei. În ceea ce privește talentul, nu există nici o îndoială că Courtenay, Gambon, Nighy, Jones și colab sunt SAS, nu Garda Acasă. Dar este greu să scape de sentimentul scufundarea că aceasta este o risipă de talent – și că acest lucru este un bonom, bine înțeles, dar un fel fără rost de cult strămoș Brit-comedie, aduce un omagiu elaborat la o emisiune TV că a primit dreapta prima data.

Imaginați-vă dacă această echipă remarcabilă ar putea arunca talentul lor colective colosale în spatele ceva nou. Imaginați-vă dacă industria noastră ar putea găsi o modalitate de a obține Hamish McColl pentru a scrie un nou film cu personaje noi.


Trailer Dad’s Army