Dacă Truman ar vorbi – Truman (2015)

Dacă Truman ar vorbi – Truman (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Cesc Gay
Actori: Ricardo Darín, Javier Cámara, Eduard Fernández
An: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dacă Truman ar vorbi – Truman

Doi prieteni din copilărie se reîntâlnesc după mulţi ani. Separaţi de Oceanul Atlantic, cei doi şi-au trăit vieţile pe continente diferite. Dar la întâlnire se poartă de parcă nu s-ar fi despărţit niciodată. Julian şi Tomas vor petrece câteva zile de neuitat împreună. Vor râde, îşi vor aduce aminte şi vor plânge… pentru că reuniunea lor este şi un rămas-bun. El este o odă prieteniei şi dragostei. Un portret amuzant şi onest al curajului de a accepta că moartea nu este decât o parte a vieţii.

Este cel mai bun film spaniol al anului trecut, cu cinci premii Goya (printre care Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu) câştigate în luna martie. Apreciat de critici şi iubit de public, emoţionatul film arată o reîntâlnire între Julián (Ricardo Darín). Si Tomás (Javier Cámara), doi prieteni vechi care au pierdut legătura. Dar care vor petrece patru zile împreună, sub privirea înţeleaptă a simpaticului câine. Criticii au fost impresionaţi de melanjul dulce-amar de comedie şi dramă oferit de acest omagiu adus prieteniei.

Un film superb, o mare realizare si ca sa folosesc un cliseu des utilizat in descrierile de film, dar usor adaptat pentru cazul de fata, o sa spun ca este: nu probabil, ci “cu siguranta unul dintre cele mai bune filme ale anului 2015”.

Un film despre inevitabil, despre normalitatea de care nu ne place sa ni se reaminteasca si din care lipsesc frustrarile, problemele sistemului corupt si defect si alte mizerii de gen.


Trailer Dacă Truman ar vorbi – Truman