Dă-o mai departe – Tag (2018)

Timp de o luna, in fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu tin cont de nicio regula intr-un joc de leapsa in filmul Tag online subtitrat, pe care il fac inca din clasa intai – isi risca sanatatea, slujbele si chiar relatiile pentru a castiga. Insa, acest an este cu totul special, pentru ca jocul are loc in acelasi timp cu nunta singurului participant neinvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima data cu garda jos. Dar el stie ca prietenii lui sunt gata de atac si este pregatit.

Bazata pe fapte reale, comedia Tag online subtitrat este inca o dovada a nebuniilor pe care le pot face unii oameni; pentru a ramane in fruntea clasamentului, dar si cat de importante sunt prieteniile adevarate. Scenariul comediei a fost scris de Rob McKittrick si Mark Steilen, fiind inspirat din articolul publicat in cotidianul Wall Street Journal; cu titlul „E nevoie de planificare si precautie pentru a evita leapsa”, semnat de Russell Adams.

Dă-o mai departe - Tag (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jeff Tomsic
Actori: Jeremy Renner, Ed Helms, Jake Johnson
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 6.8


Tag (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Încă din clasa întâi, timp de o lună, în fiecare an, aceştia renunţă la obligaţiile cotidiene şi intră într-o competiţie plină de obstacole inventive şi mult umor, totul pentru a câştiga.

Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este mai mult decât pregătit.

Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului, dar şi cât de importante sunt prieteniile adevărate.

Regizată de Jeff Tomsic, producţia îi aduce în rolurile principale pe Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Hannibal Buress, Isla Fisher, Rashida Jones, Leslie Bibb, Jon Hamm şi actorul nominalizat la Oscar Jeremy Renner.

Scenariul comediei a fost scris de Rob McKittrick şi Mark Steilen, fiind inspirat din articolul publicat în cotidianul Wall Street Journal cu titlul „E nevoie de planificare şi precauţie pentru a evita leapşa”, semnat de Russell Adams. Filmul este produs de Todd Garner şi Mark Steilen, iar Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter şi Hans Ritter semnează ca producători executivi. Din echipa de creaţie mai fac parte Larry Blanford ca director de imagine, David Sandefur ca scenograf, editorul Josh Crockett şi designerul de costume Denise Wingate. Coloana sonoră este asigurată de Germaine Franco.