D-Day (2019)

In filmul D-Day (2019) online subtitrat unii oameni au numit-o o sinucidere, dar pentru Rangerii Batalionului 2, acesta este un alt cuvânt pentru misiune.

Atunci când un grup de elită de soldați americani sunt ordonați să elimine o serie de cuiburi de mitraliere germane, ei se află orbește în aventură pe teritoriul ostil. Numărătoarea și depășirea lor trebuie să ii faca sa isi riste viața și memoria, în timp ce trec pe terenul necruțător, fără să știe unde se ascunde inamicul.

D-Day (2019) Online


Regia: Nick Lyon
Actori: Ben Begley, Tyler Bryan, Weston Cage Coppola
An: 2019
Gen: Razboi
IMDB: 4.7


D-Day (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review D-Day (2019)

Parcela D-Day, ca și cum titlul nu ar fi suficient de precis, se învârte în jurul activităților unei anumite echipe în urma aterizărilor masive. Această unitate are sarcina de a scoate un set de arme germane care altfel ar fi un ghimpe sângeroase în partea forțelor aliate invadatoare. Introduceți anticele obișnuite din cel de-al doilea război mondial

Deci, haideți să ieșim din cale: acum este o imagine de azil. Oh, da, ne-am îndreptat înapoi în bine-fertil încă de fabrica de schlock fabrica pentru a nu un mockbuster, ci mai degrabă un cash-in ieftine pe memoriile D-Day în vogue în acest moment.

Ca urmare a originii sale, producția este mai degrabă ieftină, pentru lipsa unui cuvânt mai temperat. Într-adevăr, prin și prin. Dacă vă aduceți aminte de mulțimile care apar în Salvarea privată Ryan și Dunkirk (timp diferit, plaje din apropiere, același război, o numesc drept o comparație valabilă), vă veți întreba unde au mers toată lumea aici. Tipii ăștia întârzii? Am pierdut invazia? Rahat, suntem devreme !?

Nu, nu există bani în buget pentru mulțimi aglomerate, așa că suntem blocați cu o mână de oameni din ambele părți ale conflictului. Combinați acest lucru cu șocurile obișnuite de azil, cum ar fi buzunarele de buzunare adăugate digital, seturile ieftine și elemente de recuzită și acțiunile incapabile și ați adus cumva războiul la unul dintre cele mai minore dificultăți ale lojii Hatfield-McCoy.

Vorbind despre actoria din D-Day, acesta este un loc atât de bun ca orice altceva care să menționeze cât de nefuncțional este Liddell ca Omar “Iceman” Bradley, așa cum mă refer acum la general. El nu este neaparat la fel de îngrozitor cum se poate aștepta de la un tip de MMA care nu are experiență sau talent real, dar cu siguranță arată ciudat în fiecare scenă în care se află.

El s-a statornicit în felul în care non-actorii sunt prezentați cu un dialog organizat și mă așteptam la orice fel de mânie furioasă de la el în orice moment. Împreună cu el, omul luptător de la MMA, Randy Couture, este om de frunte în majoritate și, deși este mai capabil decât Liddell, se simte în continuare, parțial din lemn și vizibil inconfortabil în timpul războiului. Restul piesei nu are o atitudine octogonală a perechii, dar aceștia împărtășesc totuși impresia generală a non-actorilor, doar cu câteva infloriri ocazionale de ceva ce se apropie de naturalism.

Din nefericire pentru toată lumea, scenariul este totul stoc, derivat din aproape fiecare film al celui de-al doilea război mondial, care a venit înainte. Mizele se simt mai mici decât ar trebui, tensiunea este inexistentă, emoțiile sunt foarte scăzute și niciodată nu crezi că întreaga încercare merită chiar. Sincer, am venit doar pentru perspectiva “Iceman” Bradley, deci presupun că nu am fost dezamăgit.

Cu toate acestea in 2019 subtitrate in romana D-Day, voi spune că am învățat despre o altă poveste a războiului, deoarece complotul se bazase într-adevăr pe evenimentele reale și pe militari. Deci, presupun că unii soldați potențial uitați au primit un memorial dintr-o sursă neașteptată. Aș fi cerut una mai bine construită, dar motivul parțial este suficient de lăudabil ca atare. În cele din urmă, acest lucru nu merită într-adevăr timpul tău, dacă nu ești cu adevărat îndrăgostit de o acțiune a celui de-al doilea război mondial și nu-ți deranjează o lipsă decisivă de acțiune reală.