Cutia muzicala – Music Box (1989)

Cutia muzicala – Music Box (1989) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Joe Eszterhas
IMDB Rating: 7,3
Regizor(i): Costa-Gavras
Actori: Jessica Lange, Armin Mueller-Stahl, Frederic Forrest

Vine un moment în “Cutia muzicala”, atunci când mai multe fotografii importante pop-up, unul după altul, de la măruntaiele o cutie de muzică – ca și cum ar fi scos de fost o mașină de copiere. Acesta este conceput ca un moment dramatic, dar este tot, echipamentul Clockwork prea curat de operare chiar la timp pentru cerințele de complot, și tot filmul este de genul asta. Se pune împreună din piese luate de pe raft, și, deși este vorba despre suferinta, încredere și dragoste de familie, nu are inimă.

Stelele de cinema Jessica Lange ca un avocat din Chicago al cărui tată, un imigrant din Ungaria, a dus o viață fără prihană pentru mulți ani. El este iubit de toți cei care-l cunosc. Apoi anchetatorii par să-l acuze de a fi un criminal de război nazist. Ei doresc să-l pună în judecată pentru crimele sale și să-l deporteze. Fiica, desigur, este convins de nevinovăția tatălui ei. Totul este o greșeală, un fel de coșmar birocratic nebun, și ea îl va apăra în instanță și să dovedească că au greșit omul.

Luați în considerare pentru un moment posibilitatile in acest complot. Este posibil ca filmul Cutia muzicala ar putea încheia cu bătrânul găsit nevinovat? Nu, nu este. Nu există o piață pentru un film despre nazisti-vânători aduc acuzații false împotriva celui nevinovat. Deci omul trebuie să fie vinovat. Ori asta, ori intriga trebuie “într-adevăr” să fie despre altceva – cu problema vinovăției doar o perdea de fum. Ceea ce am displacut în special despre “Music Box” este că este nevoie de calea cea mai usoara. Nu este vorba despre vinovăția sau nevinovăția; este un thriller sală de judecată, cu toate dispozitivele automate obișnuite, cum ar fi o dovadă de ultim moment și martori surpriză.