Cute Little Buggers (2017)

Cute Little Buggers (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Tony Jopia
Actori: Caroline Munro, Honey Holmes, Gary Martin
An: 2017
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 4.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Cute Little Buggers

În primul rând, aș dori să mulțumesc echipei de la Uncork’d Entertainment pentru că mi-a permis accesul prealabil la un screener online al noii trupe independente “Horror / Comedy” “Cute Little Buggers”, scrisă de Garry Charles și regia Tony Jopia.

Cute Little Buggers este amplasat în mediul rural din Anglia în timpul plimbării până la balul de vară al satului local (ciudat, nu?). Când câțiva extratereștrii de pe pământ care caută să recolteze femei pentru a-și repopula rasa. Sătenii, condus de Melchoir (jucat de Kristofer Dayne), trebuie să se unească pentru ai opri.

O sarcină este mult mai dificilă când ființele încep să filtreze prin populația iepurilor orașului. Filmul îl vede și pe Honey Holmes, John R. Walker, Sara Dee, Caroline Munro, Gary Martin și Stu Jopia. Îmi place să intru în anumite filme, știind aproape nimic despre ele, dar mai ales cu caracteristici cu buget redus.

De obicei nu am de gând să citesc recenzii înainte de a le urmări, pentru că vreau să păstrez o minte deschisă. Si pot fi de multe ori pictate într-o lumină proastă, uneori justificabil și nu de altădată.

Nu voi bate în jurul tufișului, nivelele mele de interes au început să se rătăcească destul de devreme în Cute Little Buggers, așa că m-am gândit să fac puțină navigare IMDB (încercând tot ce-mi place să țin un ochi pe ecran). Ceea ce am citit pe scurt, a fost o pungă mixtă. Un comentator pare să discrediteze filmul aproape în orice fel, oferindu-i o stea din 5, dar în cele din urmă a continuat să spună că sa bucurat de el (presupun că este așa de rău că este un lucru bun).