Cut Shoot Kill (2017)

Cut Shoot Kill (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Walker
Actori: Alexandra Socha, Alex Hurt, Phil Burke
An: 2017
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!

<3Qsjn2S43VQ/Cut.Shoot.Kill.2017.UNRATED.WEB-DL.x264-FGT.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Cut Shoot Kill

Există o glumă care stă la baza Cut Shoot Kill lui Michael Walker, care nu poate fi apreciată de spectatorii care nu au lucrat ei înșiși în industrie. Filmul se bazează pe ideea unui echipaj de film (condus de Alabama Chapman, prea egoist al lui Alex Hurt), care face filme de groază în care oamenii sunt uciși pentru adevărat deoarece, spun ei, este imposibil să falsificăm orice ar arăta atât de bine.

Așa cum fiecare știe, dacă cineva vrea ceva care să lucreze în film, trebuie să fie adesea departe de realism. Într-adevăr, acest film în sine conține scenele de urmărire și de luptă în care actorii încetinesc sau își măresc mișcările pentru efect. Ea are un șir de jucăuie care pare a fi un răspuns potrivit pentru acei cenzori care ar fi fost obișnuiți cu ideea că filmele de șampanie sunt o industrie mare, când de fapt există foarte puține dovezi ale existenței lor și mai multe filme de groază au fost acuzate în mod greșit.

Dacă cineva avea să facă un film de țigară, bineînțeles, ar fi vrut să găsească o modalitate de a-l comercializa ca atare. Dacă numai pentru a atrage curiozitatea oamenilor (la urma urmei, milioane au ales să privească executarea lui Saddam Hussein). Reticența echipajului din Alabama de a face acest lucru se explică printr-o insistență pe care o fac pentru Art. Care are o anumită logică, dar nu se potrivește cu personajele. Cu care suntem prezentați sau cu caracterele lor make-do- Pentru a pregăti setul. În mod ironic, această abordare îi îngrijorează mai întâi pe Serena (Alexandra Socha). O actriță serioasă care se percepe să o prăbușească în primul ei film de groază, între slujbe corespunzătoare.