Curve (2015)

Dupa un accident auto in pustietate in filmul Curve online subtitrat, o tanara ramane prinsa intre fiarele contorsionate.

Filmul Curve online subtitrat¬†incepe cu o tenta care are legatura cu titlul asa cum s-ar intelege in limba romana, fara a face traducerea in engleza. D-soara soferita este foarte aproape de a ceda in 5min domnului aratos si necunoscut chiar daca in cateva zile o astepta nunta. Atat doar ca necunoscutul nu prea vroia sa o f… ci doar sa faca misto de ea la modul violento-caterincos-pornografico-verbal. E, asta la inceput, cine stie ce urma dupa…

Nefiind un super film si o super regie acest film Curve online subtitrat¬†este interesant totusi,decent in actiune si enervant pe alocuri. Nu inteleg de ce blonda nu incearca mai mult sa-si scoata piciorul din scaun. Efectiv se impaca cu gandul ca este agatata acolo si atat…eu cred ca as fi facut scaunul ala zdrente, il rupeam cu dintii pana ajungea smotocit ca de o pisica. In fine, asta mi se pare cea mai penibila faza dar inteleg ca in momentul in care si-ar fi scos piciorul de acolo s-ar fi terminat filmul.


Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Kimberly Lofstrom Johnson, Lee Patterson
IMDB: 5.4
Regizor(i): Iain Softley
Actori: Julianne Hough, Teddy Sears, Kurt Bryant


Curve (2015) Online Subtitrat