Cure: The Life of Another (2014)

Cure: The Life of Another (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Andrea Staka
Actori: Mirjana Karanovic, Leon Lucev, Marija Skaricic
An: 2014
Genuri: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 5.7
Durata: 83 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Cure: The Life of Another (2014)

Sinopsis film Cure: The Life of Another (2014)

In filmul Cure: The Life of Another, Linda si Eta, doua fete de 14 ani, cele mai bune prietene, se duc pe o plaja din zona Dubrovnik.

Review film Cure: The Life of Another (2014)

Mult-așteptat follow-up Andrea Staka la ei dramă premiat 2006, “Fraulein”, este preocupat în mod similar cu probleme de deplasare și care aparțin, deși în “Cure – Viața de alta”, ea perechi de aceste sentimente cu incertitudine adolescent. Handsomely și bine jucată realizat imaginea, filmul spune despre un adolescent croat elvețian-a ridicat mutat la Dubrovnik, la scurt timp după asediu, care estompează granițele dintre viața ei și că prietenul ei mort. halucinatorii ale “Black Swan” cultura de soi sus, împreună cu motive dublura, care contribuie la o senzație generală că personajele secundare subdezvoltate PIC sunt mai interesante decât povestea. O viață fest respectabil este probabil.

Dupa ce divorțul părinților ei, Linda (Sylvie Marinkovic) se mută împreună cu tatăl ei doctorul croat, Nino (Leon Lucev), de la securitatea coddled a Elveției post-asediu Dubrovnik, în 1993. Nu este o schimbare ușoară, iar Linda se simte norocos să aibă un prieten în Eta (Lucia Radulovic), un coleg de dur cu acțiune care cunoaște toate unghiurile. Înțelepți în felul lumii Eta a crescut mai repede decât Linda, și ea se bucura ca simte mai matur decât ea la egal la egal cu mai puțină experiență.

Într-o zi fierbinte de vară, cei doi urca la pădurile deasupra orașului, unfazed de avertismente ale minelor rămase. Eta goads Linda în spunându-i despre experiențele sexuale inexistente; Linda o sărută, ceea ce duce la Eta ironiza prietenul ei pentru a fi o fecioară. Nesigur de sentimentele ei, Linda îl împinge pe Eta, care se rostogoleste de pe marginea prăpastiei, corpul ei lipsit de viață rupt pe stâncile de mai jos.