Cuplul arian – The Aryan Couple (2004)

Cuplul arian – The Aryan Couple (2004) Film Online Subtitrat


Regia: John Daly
Actori: Arcadiy Golubovich, Austen Palmer, Tyler Bizzell, Christopher Fulford, Steven Mackintosh
Anul: 2004
Gen: Drama, Razboi
Durata: 120 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Cuplul arian – The Aryan Couple, regizat de John Daly, este un exemplu minor al unui gen majore. Filmul Holocaustului bun-simt. Nu este faptul că filmul domnul Daly. Care începe cu un tur al pustiu peisajului moderne de zile de la Auschwitz, nu are seriozitate. Dimpotrivă, acesta este ud într-o pietate sumbră abundent transmis de scor surescitat Igor Khoroshev și gravat în fețele serioase ale exprimate talentat. Problema, așa cum este atât de des în filme bine-intentionate de acest gen, este că, mai degrabă decât iluminarea enormitatea nazismului “, a Aryan Couple” meserii pe cunoștințele noastre de ea pentru un impact emotional.

Istoria din Cuplul arian – The Aryan Couple care au sugerat această poveste fictiva implică Planul Europa, un aranjament conceput în 1944, în care evreii bogați europeni tranzacționate bogăție și proprietatea lor pentru viața lor. Martin Landau, cu demnitate minunat, joacă Josef Krauzenberg, un producător de oțel maghiar care este pe cale de a semna peste fabricile lui, casa lui și colecția sa de artă Heinrich Himmler, în schimbul pentru trecerea în condiții de siguranță de sine; soția sa, Rachel (Judy Parfitt).

Si familia lor extinsă în Elveția și apoi Palestina. Lăsat în urmă va fi slujitorii lui, Ingrid și Hans Vassman (Kenny Doughty și Caroline Carver), cuplul ariană a titlului, care sunt de fapt agenți sub acoperire în evreiești rezistența anti-germană. În alte mâini povestea ar fi putut face pentru un thriller sinistru, greață, poate în modul de timpuriu Hitchcock. Dar, în ciuda savura cu care actorii britanici capabili portretiza naziști de rang înalt – “Cuplul arian” căderi de tensiune.