Cucereşte-o cu salsa – Cuban Fury (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Cucereşte-o cu salsa – Cuban Fury (2014) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Romantice, Sport
Producator(i): Jon Brown, Nick Frost
IMDB: 6.2
Regia: James Griffiths
Actori: Nick Frost, Rashida Jones, Chris O’Dowd


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cucereşte-o cu salsa – Cuban Fury (2014)

În spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce Garrett (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat să-și spună CUCEREȘTE-O CU SALSA!

E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett și are foc la călcâie și lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-și piardă încrederea în sine și-i deturnează viața pe alte căi.

25 de ani mai târziu; visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum iești din formă; singur și neiubit de nimeni și bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei (Rashida Jones); șefa lui deșteaptă; amuzantă și extrem de sexy venită tocmai din America; pentru ca Bruce să-și pună sub semnul întrebării existența plicticoasă și lipsită de pasiune.

Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui; dar și pentru că Drew (Chris O’Dowd) rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă; Bruce se gândește să renunțe. Oare vor reuși sora lui loială (Olivia Colman); împreună cu mentorul său din copilărie în materie de salsa (Ian McShane) și cu noul său amic amator de salsa (Kayvan Novak) să dezlănțuie bestia și să-și recapete pasiunea pierdută și s-o cucerească pe care care poate fi dragostea vieții lui?

PortalulTauTV.com
Cucereşte-o cu salsa - Cuban Fury (2014) Online Subtitrat in Romana

Cuban Fury (2014)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4