Cuba and the Cameraman (2017)

Cuba and the Cameraman (2017) Documentar Online Subtitrat


Titlu Romania: Cuba și cameramanul
Regia: Jon Alpert
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cuba and the Cameraman

Cineastul Jon Alpert, premiat cu Emmy, ne prezintă destinele a trei familii cubaneze de-a lungul a patru tumultuoase decenii din istoria țării.

Este greu să nu-ți placă oamenii neatinsi, prietenoși și mândri profilați în acest documentar. Regizorul atinge în mod remarcabil baze atât cu oamenii obișnuiți. Cât și cu cei trei frați agricoli vârstnici care alcătuiesc inima filmului și Castro însuși. Există un sentiment de reziliență și umor care este inspirat.

De asemenea, ajungeți la mărturia unei viziuni a americanilor despre călătoria cu coșul cu role. Pe care Cuba a preluat-o din zilele feroce de revoluție până la oroarea anilor ’90 până în 2016. Când viața sa îmbunătățit incomensurabil pentru subiecții, dintre care unii au trecut de la mers până la port.

Oricare ar fi opinia dvs. despre Castro și tendințele sale autocratice, acest documentar își concentrează lumina asupra poporului cubanez, relațiile dintre ele, țara lor și cu cameramanul. Am fost surprins de cât de deschisi cubanezi critică liderul și situația lor, mai ales în anii 90.

Unul devine sentimentul din partea presei occidentale că cubanezii au fost tăcuți și au fost închiși sub Castro pentru opiniile lor, dar aici, nimeni nu pare să fie intimidat deloc în a vorbi despre mânia și resentimentele lor față de modul în care a fost condusă țara.

Până la urmă, m-am simțit apropiat de subiectele acestui film până când am fost dezamăgit de faptul că doi cubanezi care au emigrat în SUA în timpul etapelor ulterioare de filmare nu sunt intervievați după exodul lor în America.